Zilele Siriei – editia 2007

Programul zilei de sâmbătă a cuprins concursuri sportive de fotbal, darts, şuturi la poartă, cros, o expoziţie de autovehicule prezentate de Ford, motociclete, prezentare hipo, muzică de fanfară, concursuri cu premii, discotecă în aer liber. Programul artistic a cuprins evoluţia mai multor formaţii de muzică din localitate şi nu numai (Grupul „Graiul strămoşesc”, formaţia „Şuviţă”, formaţia „Non Limit”, Radu Moş şi invitaţii lui, Flavyo Illicit şi Slice, trupa de dans „Aeros” din Arad, dans de societate şi cabaret, solista „Mara” şi solista Claudiţa din Oradea). La mare înălţime a fost trupa „Fly Project” din Bucureşti care a susţinut un concert exploziv de 50 de minute.

Programul zilei de duminică a început în jurul orei 15:00 cu o paradă a portului popular, fanfara şi majoretele din Nădlac, urmând apoi un spectacol folcloric la care au participat ansamblurile folclorice din Sâmbăteni şi „Spicul” din Olari, ansamblul folcloric din Nădlac, Rapsodia Mureşană din Arad, ansamblul folcloric „Şiriana” din Şiria şi grupul vocal „Podgorenii” tot din Şiria. Au evoluat soliştii vocali Ştefan Muntenaş, Ramona Ancateu, Veta Rudei, Maria Raşca, Ranca Laurenţiu, Sorin Branc, Voichiţa Şuba. Una dintre marile atracţii ale zilei a fost şi organizarea unei tombole cu premii care a surprins prin aruncarea a celor peste 4000 de bilete dintr-un avion.

Invitaţii de onoare ai acestei manifestări au fost formaţia „Rapsozi Zarandului” cu Petrică Paşca, Felicia Stoian, Tiberiu Ceia, urmaţi de momente vesele cu Rabă şi Radu Moş şi de invitaţii speciali Ghiţă Munteanu şi Angela Rusu.

Întreaga sărbătoare a culminat cu un minunat foc de artificii.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support