HCL NR. 4 / 10.01.2011

HOTĂRÂREA NR. 4

din 10.01.2011

privind aprobarea „Proiectului Integrat: Îmbunătăţirea reţelei de străzi în satele Şiria, Galşa, Mîsca; Modernizarea Căminului cultural în satul Galşa, comuna Şiria, jud. Arad” prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii

Consiliul local al comunei Şiria, având în vedere:

– proiectul de hotărâre înaintat de Primarul comunei Şiria;

– raportul de specialitate nr. 123/07.01.2011 înaintat de administratorul public din cadrul Primăriei comunei Şiria;

– expunerea de motive nr. 124/07.01.2011;

ţinând cont de prevederile:

– art. 36 alin. (2) lit.b şi alin. (4) lit. d, e, din Legea nr. 215/2001, republicată

– OUG nr.105/2010, pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare a infrastructurii;

în temeiul art. 45 alin.2 din Legea nr.215/2001 a administraţiei publice locale republicată, cu 13 voturi pentru

HOTĂRĂŞTE:

ART.1 Se aprobă „Proiectul Integrat: Îmbunătăţirea reţelei de străzi în satele Şiria, Galşa, Mîsca; Modernizarea Căminului cultural în satul Galşa, comuna Şiria, jud. Arad” prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, în valoare totală de 12.635,183 mii lei.

ART.2 Numărul de locuitori care vor beneficia de realizarea investiţiilor menţionate mai sus este de 8140, din care 5011 în satul Şiria, 2170 în satul Galşa şi 959 în satul Mîsca.

ART.3 Consiliul local Şiria se angajează să asigure exploatarea drumurilor în conformitate cu reglementările în vigoare privind condiţiile de exploatare a drumurilor.

ART.4 Consiliul local Şiria se angajează să suporte cheltuielile de mentenanţă şi gestionare a investiţiei pe o perioadă de cel puţin 5 ani de la data la care investiţia a fost dată în exploatare.

ART.5 Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează primarul comunei Şiria.

ART.6 (1) Prezenta hotărâre se comunică Instituţiei Prefectului judeţul Arad în vederea exercitării controlului cu privire la legalitate.

(2) Se aduce la cunoştinţă publică prin grija secretarului

comunei Şiria. Aducerea la cunoştinţă publică se face prin afişare la sediul Primăriei comunei Şiria şi prin publicare pe site.

(3) Hotărârea se comunică în vederea punerii în aplicare, în cadrul Primăriei comunei Şiria la: primarul comunei Şiria,serviciul urbanism şi administratorul public.

PREŞEDINTE DE ŞEDINŢĂ

Buzdugan Viorel AVIZAT DE LEGALITATE,

Secretar,

Berghian Gabriela-Mihaela

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support