WiFi4EU – Internet gratuit în spațiile publice din Comuna Șiria

Începând cu 17.12.2020 comuna Șiria oferă gratuit conexiune la internet în spațiile publice prin programul WiFi4EU tuturor cetățenilor comunei, turiștilor și celor care tranzitează localitățile Șiria, Galșa și Mâsca.

Inițiativa WiFi4EU este un proiect european care promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spațiile publice și este o schemă de sprijin prin intermediul căreia comuna Șiria a fost selectată pentru a obține un cupon valoric de 15.000 euro pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spații publice interioare sau exterioare de pe teritoriul comunei.

Primarul comunei Șiria, ing. Bot Valentin, a declarat: „Sunt foarte bucuros că am reușit să implementăm acest proiect în comuna noastră. Rețeaua funcționează perfect, iar pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în proiectul WiFi4EU. Comuna Șiria este și va fi o comună europeană și ne vom implica în toate proiectele și acțiunile prin care putem dezvolta și mai mult comuna noastră”.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support