ANUNȚ CĂTRE LOCUITORII COMUNEI ȘIRIA!

Vă informăm că a fost afișat pe site-ul AFM Lista primăriilor care participă în cadrul programului Casarea autoveniculelor uzate, care poate fi accesat folosind linkul https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.

La Programul privind casarea autovehiculelor uzate, derulat în cofinanțare cu Administrația Fondului pentru Mediu , Programul Rabla local 2023 , participă și Comuna Șiria.

În acest sens, anunțăm persoanele fizice care doresc să se înscrie în cadrul programului Rabla Local faptul că Administrația Fondului Pentru Mediu a publicat instrucțiunile privind crearea conturilor de utilizator și înscrierea în program.

Pașii pentru crearea contului pentru persoane fizice pot fi găsiți la linkul:

 https://afm.ro/main/programe/casare_auto_uzate/2023/anunt_pf_rabla_local_25.07.2023.pdf;

 https://inscrierionline.afm.ro/Instructiuni/InstructiuniCreareCont.

Regulamentul privind participarea persoanelor fizice în cadrul programului privind casarea autovehiculelor uzate aprobat, la nivelul comunei Șiria prin HCL Șiria nr.68/24.04.2023, poate fi consulat pe site-ul primăriei comunei Șiria, www.primariasiria.ro, sau la avizierul primăriei.

Pot participa la acest program cetățenii comunei Șiria care îndeplinesc condițiile de eligibilitate menționate în regulament.

PRIMĂRIA COMUNEI ȘIRIA

Primar

Ing. Bot Valentin